Nyheter

LEDIG TJÄNST: Serveringspersonal på Restaurang von Dufva

 

S_120_64_vondufva

 

OM TJÄNSTEN

Restaurang Von Dufva inte bara är en av Linköpings godaste lunch- och konceptrestauranger utan även ett av Stadsmissionens sociala företag där vi skapar möjligheter och arbetsträning för människor att ta sig ur långvarig arbetslöshet. Vi har stort fokus på att erbjuda våra besökare mat av hög kvalitet och stor variation med hänsyn till säsong. Vi arbeta med en dubbel affärsidé: att erbjuda våra besökare en härlig matupplevelse och hjälpa människor i utsatta livssituationer, samtidigt! Gott för en god sak helt enkelt! Vi är kockar och serveringspersonal som gillar att ha kul på jobbet och servera mat med personlig touch. Vi söker nu erfaren serveringspersonal till vårt glada gäng!

Som servitris/servitör är du ansiktet utåt, det är därför viktigt att du är en social och positiv person med känsla för service och öga för detaljer. Du kommer arbeta med lunch- kvälls- och/eller helgservice och alla arbetsuppgifter som hör till så som förebereda matsalen inför öppning och stängning. Vid din sida arbetar personer i arbetsträning. Du är med och coachar dessa i deras utveckling för att integreras i både samhälle och arbete.

 

OM DIG

Vi söker dig som är social, positiv och serviceminded. Du är flexibel, självgående och stresstålig samt har en professionell och tillmötesgående inställning mot kollegor och gäster. Du har mycket energi och drivkraft samt gillar att arbeta med i en fartfylld miljö.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av servicearbete i bar, restaurang eller likvärdig verksamhet
- Stort intresse av mat och dryck.

I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du också ett intresse för frågor som rör mänskliga rättighet och vill verka för ett mänskligare samhälle.

ANSTÄLLNING

Tillträde snarast.

 

KONTAKT

Oscar Orlenius - Enhetschef
0725–735005

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit

Märk ansökan med "Serveringspersonal" Ansök senast 30 september.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.

 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-09-14