Nyheter

LEDIG TJÄNST: Arbetsterapeut till Stadsmissionens Stödboenden

S_120_64_oat-field-1

 

OM TJÄNSTEN

Vill du arbeta i en organisation som sätter den enskilda människan i centrum och göra skillnad för människor i utsatta livssituationer?

Alla människor har rätt till ett eget boende! Stadsmissionen driver i Linköping två stödboenden för vuxna kvinnor och män med långvarigt missbruks- och beroendeproblematik där vi erbjuder ett permanent boende med stöd och tillsyn dygnet runt. Hos oss får klienterna stöd i att träna den egna förmågan för att skapa förutsättningar för att klara av att bo kvar. Vi lägger stor vikt vid att skapa trivsel, engagemang och samhörighet för och mellan de boende. Vi bedriver kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska våra klienters alkohol- och drogkonsumtion. Vidare erbjuds aktiva insatser i form av daglig tillsyn, enskilda samtal, aktiviteter och olika individuella stödinsatser. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour och minst två personal i tjänst.


Vi söker nu en arbetsterapeut till våra två verksamheter i Linköping! Som arbetsterapeut är ditt uppdrag att utifrån individens behov och de olikheter som finns hos de boende, ta fram strategier för att uppnå var och ens personliga mål. Du ansvarar för att genomförandeplaner kompletteras med dessa strategier för att säkerställa att alla ska klara boende och eventuell sysselsättning. Som arbetsterapeut är du kreativ och söker innovativa lösningar för att förstå och anpassa insatserna och verkar som motor i att driva processerna framåt. Vi vill öka livsglädje och välmående hos våra boende där vi ser att arbetsterapeutens roll är viktig.

 

OM DIG

Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, lugn och positiv atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra klienter. Eftersom verksamheten baseras på klienternas varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du är en relationsskapande och inkännande person. Samtidigt kan du sätta gränser på ett konsekvent sätt. Du är kommunikativ och inspirerande i ditt förhållningssätt. Vidare är du trygg i dig själv, har god självinsikt och gillar att jobba tillsammans med andra. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring.


VI SÖKER DIG SOM:
• Är legitimerad arbetsterapeut.
• Har god kunskap om- och erfarenhet av, förändringsprocesser hos människor som vill leva nyktert och drogfritt
• Har B-körkort..


MERITERANDE:
• Dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av beroendeproblematik, psykisk ohälsa samt funktionsvariationer.
• ÅS, ASI och/eller MI utbildning


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.


ANSTÄLLNING

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas.

 

KONTAKT

Eduardo Ferrandiz - Enhetschef
0730-23 31 39

Annelie Johansson - Verksamhetsledare
013-26 38 94ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit.
Märk ansökan med "Arbetsterapeut Stödboende" Ansök senast 30 september.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-08-28