Nyheter

Vik Enhetschef till Stadsmissionens boendestöd i Motala

S_120_64_jokkov

 

OM TJÄNSTEN
Stadsmissionen driver olika typer av verksamheter för barn, ungdomar, familj och vuxna med varierad psykosocial problematik. På våra boenden erbjuds behandling, boendeplatser, öppenvård, aktivitet och sysselsättning, boendestöd och akutplatser. Hit räknas också flera skyddade boenden som har fokus på våldsutsatthet och skydd varav ett av dem även tillåter substansberoende. Inom arbetsintegration erbjuder Stadsmissionen varierade möjligheter till ökad anställningsbarhet.

Boendestöd i Motala har 10 platser i samlat boende, boendestöd i enskilda lägenheter samt ansvar för akutboende med fyra platser. Målsättningen för de individer vi möter på boendestöd är ökad livskvalitet utifrån individens behov, förmåga och önskemål.

Som enhetschef på Stadsmissionen är du ansvarig för verksamhetsutveckling, budget, personal och arbetsmiljö. Du leder och fördelar arbetet, bemannar verksamheten och är ytterst ansvarig för in och utskrivning i verksamheterna. I detta uppdrag är du även till viss del operativ med ansvar för myndighetskontakter, del i det dagliga arbetet och kan vara kontaktperson i relation till de boende.
Du kommer ingå i chefsgrupper där vi tillsammans lyfter och driver viktiga frågor för Stadsmissionen på en strategisk nivå. Som enhetschef har du även en viktig roll i samverkan med andra verksamheter och samarbetspartners både internt och externt. Du skapar goda relationer med våra uppdragsgivare för att säkerställa tillfredsställande kvalitet. Du säkerställer att dokumentation och genomförandet av insatserna håller god kvalitet och uppfyller våra beställares krav.

 

OM DIG

Vi söker just nu en engagerad och målinriktad enhetschef som är bra på att förvalta och säkerställa kvalitet i verksamheten. Du har förmåga att skapa en trygg miljö för såväl klienter som medarbetare. Du är nyfiken och intresserad av deltagarna och i enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.

SOM LEDARE HAR DU
• kunskap om och erfarenhet av dygnet-runt verksamhet
• förmåga att visualisera mål och bryta ner dem till aktiviteter
• engagemang och är duktig på att möjliggöra delaktighet och att uppmuntra eget ansvar
• förmåga att skapa trygghet, tillit och spelregler i gruppen med en gemensam värdegrund
• verktyg att skapa en kreativ och utvecklande miljö och får andra att växa
• nära till skratt utan att tumma på tydlighet och struktur
• god självkännedom och är trygg i ditt ledarskap

FORMELLA KRAV
• akademisk examen inom det beteendevetenskapliga fältet (beteendevetare, PA, socionom)
• dokumenterad kunskap om och/eller erfarenhet av beroendeproblematik
• vana av personalansvar, utvecklingssamtal, lönesamtal och kompetensutveckling samt rekrytering
• förmåga att driva, utveckla och implementera metoder och arbetssätt
• kunskap om SOSFS 2011:9 Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbet

 

ANSTÄLLNING
Heltid, 6 månader eller längre.

Tillträde 2018-09-24 eller enligt överenskommelse. Dagtid, veckodagar med chefsberedskap ca var 10:e vecka.

 

KONTAKT
Ulrika Nordfeldt - Enhetschef

070-2405597

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit. Ansök senast 21 augusti.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Vik EC boendestöd"

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-08-02