Nyheter

Personal för dagtidstjänst till Stadsmissionens verksamhet för våldsutsatta kvinnor med substansberoende.

S_120_64_villdujpbbamedosos2OM TJÄNSTEN

Inom affärsområdet Stöd & behandling driver Stadsmissionen olika typer av verksamheter för barn, ungdomar, familj och vuxna med varierad psykosocial problematik. På våra boenden och dagverksamheter för personer med aktivt substansberoende och en identifierad våldsutsatthet erbjuder vi boendeplatser, boendestöd, öppenvård, aktivitet och sysselsättning, behandling och akutplatser. Hit räknas också flera skyddade boenden som har fokus på våldsutsatthet, riskbedömningar och skydd varav ett av dem även tillåter substansberoende.

Målsättningen är att de individer vi möter ska uppnå egenmakt och autonomi, dvs öka sina förutsättningar att komma ut i sysselsättning, få eget boende samt ha tillgång till sunda och fungerande nätverk. Verksamheterna inom Stadsmissionen arbetar tvärprofessionellt och en stor del av uppdraget är därför att samverka externt och internt för att hitta fungerande och kvalitativa rutiner och processer där individens behov, förmåga och önskemål är centrala.

 

Vi söker dig som vill arbeta dagtid i vår verksamhet för våldsutsatta kvinnor med substansberoende. Verksamheten bedrivs dygnet runt med sovande jour och minst två personal i tjänst. Personalgrupp består av två team: personal som arbetar dagtid och personal som arbetar kväll/nattid. Uppdraget som vi arbetar från handlar om att erbjuda skydd, stöd och tillsyn. Vi arbetar stödjande och motiverande för att skapa förutsättningar för våldsutsatta kvinnor med beroendeproblematik att göra förändringar i sina liv. Vi arbetar med kontaktmannaskap och förankrar vårt arbete i genomförandeplaner. I verksamheten ingår också boendestödsuppdrag som innebär att stödja personer med olika behov i strävan för ett självständigt leverne i det egna hemmet. Inom ramen för verksamheten bedrivs även öppen verksamhet för våldsutsatta kvinnor med beroendeproblematik. Vi anordnar olika aktiviteter för målgruppen och arbetar uppsökande.

I verksamheten arbetar enbart kvinnlig personal.

 

OM DIG

Vi söker dig som har förmågan att skapa en trygg, positiv och kreativ atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra boende. Eftersom verksamheten baseras på klienternas varierande behov och förutsättningar krävs det att du är stresstålig och flexibel med god problemlösningsförmåga. Du är en relationsskapande och inkännande person. Du är kommunikativ och inspirerande i ditt förhållningssätt med en nyfikenhet på att se världen ur ett normkritiskt perspektiv. Du är trygg i dig själv, har god självinsikt och gillar att jobba tillsammans med andra. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalföring.

Formella krav
• Akademisk utbildning inom det sociala fältet så som socionom, beteendevetare eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Körkort B

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer.
• Kunskap om och erfarenhet av våld och våldsutsatthet samt genus och mångfald.
• MI utbildning.

Kontakt

Svetlana Krouglova
Verksamhetsledare
Tfn: 076 -1350780

Caroline Karlsson
Enhetschef, Oasens behandlingscenter
Tfn: 013-263862

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit. Ansök senast 1 September.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Dagtid Ödegårdsgatan"

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-07-04