Nyheter

Redovisningsekonom

S_120_64_jokkov

 

OM TJÄNSTEN

Vill du arbeta i en organisation som sätter den enskilda människan i centrum?

Kunna hjälpa och stödja människor i utsatta situationer har varit vår drivkraft ända sedan start. Vi arbetar för att stärka den enskilda människan, förbättra hela livssituationen och stötta till egenmakt genom social omsorg och socialt företagande. Stadsmissionen vill utmana samhället genom att bedriva och innovativt utforma social verksamhet utifrån den enskilda individens behov.

På Stadsmissionens kansli arbetar stödfunktioner till våra enheter som på olika sätt arbetar med människor i utsatta livssituationer. Vårt uppdrag är att vara ett verksamhetsnära specialiststöd för chefer och medarbetare i HR, ekonomi, marknad och insamlingsfrågor. Vi arbetar ständigt för en ökad kvalitet och intern kontroll.

Som redovisningsekonom har du det övergripande ansvaret för leverantörsreskontra vilket innebär inläsning av filer, mottagningskontroll av leverantörsfakturor, övervakning av elektroniskt flöde, samt betalning och hantering av betalfiler till bank. Du genomför registrering av manuella utbetalningar och har kontakter med bank gällande löpande ärenden. Dessutom ansvarar du för registrering av bokföringsorder samt avstämningar och dokumentationer vid månads- och årsbokslut. Viss fakturering samt stöd och backup vid fakturering och kundreskontra förekommer. I arbetet ingår också att vara ett stöd och besvara frågor från chefer och medarbetare gällande olika administrativa frågor. I övrigt vanligen förekommande administrativa arbetsuppgifter inom ekonomiområdet ingår inom ramen för tjänsten.

Linköpings Stadsmission hanterar förutom den egna ekonomiadministrationen även motsvarande uppgifter för Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. I arbetet som redovisningsekonom ingår att arbeta gentemot båda dessa organisationer.

 

OM DIG

Vi söker dig som strukturerad, organiserad, ansvarstagande och har både en vilja och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra kring gemensamma uppdrag och projekt. Vi ser också att du är nyfiken, kreativ och har god problemlösningsförmåga samt har förmågan att lyfta blicken och se de frågor och problem du möter ur flera olika perspektiv. Du kommer arbeta brett inom ekonomiområdet, även om flertalet arbetsuppgifter är rutinartade. Vi söker därför dig som trivs med att arbeta med detaljerna men som också har en förmåga att se till helheten.

Formella krav

• Utbildad redovisningsekonom (KY) alternativt ekonomiskt gymnasium.
• Ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem/ekonomisystem.
• Goda IT kunskaper (Microsoft Officepaketet)

Anställning

Tillsvidare. 75-100%

Kontakt

Kerstin Ellis
Administrativ chef
Tfn: 070-265 62 61

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit. Ansök senast 12 augusti.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Redovisningsekonom"

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-07-02