Nyheter

LEDIG TJÄNST: Timvikarier till verksamheter som arbetar med våldsutsatta kvinnor

S_120_64_villdujpbbamedosos2

OM TJÄNSTEN Inom affärsområdet Stöd & behandling driver Stadsmissionen olika typer av verksamheter för barn, ungdomar, familj och vuxna med varierad psykosocial problematik. På våra boenden och dagverksamheter för personer med aktivt substansberoende och en identifierad våldsutsatthet erbjuder vi, boendeplatser, boendestöd, öppenvård, aktivitet och sysselsättning, behandling och några akutplatser. Hit räknas också flera skyddade boenden som har fokus på våldsutsatthet, riskbedömningar och skydd varav ett av dem även tillåter substansberoende.
Målsättningen är att de individer vi möter ska uppnå egenmakt och autonomi, dvs öka sina förutsättningar att komma ut i sysselsättning, få eget boende samt ha tillgång till sunda och fungerande nätverk. Verksamheterna inom Stadsmissionen arbetar tvärprofessionellt och en stor del av uppdraget är därför att samverka externt och internt för att hitta fungerande och kvalitativa rutiner och processer där individens behov, förmåga och önskemål är centrala.

Som timvikarie på Stadsmissionen är du en viktig länk till att det dagliga arbetet ska kunna fortgå utan störningar. Du ingår under ditt arbetspass i en personalgrupp och utför de dagliga uppgifter och aktiviteter som är planerade och beslutade. I verksamheten som vi nu söker timvikarier till bedrivs arbetet dygnet runt med sovande jour och minst två personal i tjänst. Verksamheten riktar sig till våldsutsatta kvinnor med pågående beroendeproblematik. Vi arbetar stödjande och motiverande och skapar förutsättningar för kvinnor att göra förändringar i sina liv. Vi söker vikarier till varierande tjänstgöringsgrader och har möjlighet att erbjuda både vid behov och varannan helg. I verksamheten arbetar enbart kvinnlig personal.

OM DIG Du ser och finner möjligheter i mötet med varje människa och ser lösningar istället för hinder. Vi söker dig som är kommunikativ och inspirerande i ditt sätt att vara och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska ha god förståelse för och nyfikenhet att se världen ur ett normkritiskt perspektiv. Du har förmåga att tolka och förstå beteenden hos klienten. Vi söker dig som är flexibel att kunna arbeta olika tider och stunder, vid personals ledigheter och semestrar samt vid akuta inhopp. Verksamheterna bedrivs dagtid samt kväll, natt och helg. Vi har sovande jour på de enheter med dygnetrunt verksamhet.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet/utbildning inom socialt/omsorgs arbete. Du kan också vara studerande till socionom/beteendevetare/behandlingspedagog. Erfarenhet från arbete inom substansberoende och/eller psykiatri samt våld i nära relation ses som värdefull, samt vana att skriva journal/dokumentation.

Anställning
Timvikariat. 1 juli- 31 augusti varierande efter behov under hösten och våren.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Svetlana Krouglova, Verksamhetsledare
Svetlana.krouglova@linkopingsstadsmission.se
0761-350780

Caroline Karlsson - Enhetschef Skyddat boende
caroline.karlsson@linkopingsstadsmission.se
013-263862/0727156790

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail.

Skicka in din ansökan hit. Anök senast 1 juli.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Timvikarie sob"

Genom att söka denna tjänst godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordning (2018), GDPR.


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-05-31