Nyheter

LEDIG TJÄNST: Behandlingsassistent till Stadsmissionens Stödboende Götgatan

S_120_64_villdujpbbamedosos2

OM TJÄNSTEN Linköpings Stadsmission bedriver på uppdrag av Linköpings kommun, boendestöd för individer med beroendeproblematik. Vårt uppdrag är att ge boendestöd i eget boende samt i fastigheten. För samtliga placeringar krävs biståndsbeslut från socialtjänsten.

Dina arbetsuppgifter som behandlingsassistent består av daglig tillsyn av de boende, stöd och insatser utifrån klientens behov och förutsättningar. Du kommer att arbeta med Kontaktmannaskap och utgå från individuella genomförandeplaner. Vi samverkar med interna och externa aktörer, kontakt med andra instanser som de boende har anknytningar till sker dagligen.
Hos oss bedrivs kontinuerligt ett motiverande arbete för att minska alkohol- och drogkonsumtionen och allt stödjande och omvårdande arbete baseras på evidensbaserad forskning och praktik.

Målsättningen är att de individer vi möter ska få förutsättningar att med stöd av personal, klara av att bo kvar i boendet, minska sitt missbruk och få en ökad livskvalitet. Vidare erbjuds de boende aktiva insatser i form av enskilda samtal, aktiviteter, tillsyn samt olika individuella stödinsatser.

Vi har personal på plats dygnet runt.
Tjänsten kräver erforderlig dokumentation.

OM DIG Vi söker dig med en beteendevetenskaplig utbildning så som till exempel behandlingspedagog, socialpedagog eller behandlingsassistent. Arbetsgivaren tittar även på andra alternativ och lägger stor vikt i personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenheter från liknande verksamheter, erfarenhet från motivationsarbete och kunskaper inom MI, ÅP, ASI.
Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt både mot klienter och kollegor. Det innebär bland annat en god samarbetsförmåga och en god vilja att hjälpa klienterna och samtidigt kunna sätta gränser på ett konsekvent sätt. Som person har du förmåga att skapa lugn och stabilitet, är flexibel och engagerad.


I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.


Körkort erfordras då transporter ingår i tjänsten.


Anställning

Tillsvidare. Deltid, ca 80%

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetstiden är schemalagd enligt 6-veckors schema med dag-, kväll-, dygn- och helgtjänstgöring. Sovande jour.

Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas.

Kontakt
Madeleine Andersson - Enhetschef
0725-892099
Madeleine.andersson@linkopingsstadsmission.se

Daliborka Dudokovic- Verksamhetsledare
070-526 32 26
Daliborka.dudokovic@linkopingsstadsmission.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Skicka in din ansökan hit.

Ansök senast 8/6-18

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Götgatan"

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-05-23