Nyheter

LEDIG TJÄNST: Nu söker vi en driven och självständig kommunikatör

S_120_64_villdujpbbamedosos2

OM TJÄNSTEN Att hjälpa och stödja människor i utsatta situationer har varit vår drivkraft ända sedan starten 1972. Vi arbetar för att stärka den enskilda människan, förbättra hela livssituationen och stötta till egenmakt genom social omsorg och socialt företagande. Stadsmissionen vill utmana samhället genom att bedriva och innovativt utforma social verksamhet utifrån den enskilda individens behov.

Just nu pågår ett projekt för framtagning och spridning av utbildningsmaterial för våldsutsatta personer med beroendeproblematik. Linköpings Stadsmission har lång erfarenhet av att framgångsrikt behandla målgruppen. Med unik kompetens i kombination med kvinnornas egna berättelser om våldsutsattheten utgör det en mycket viktig del av det utbildningsmaterial som nu produceras genom bland annat dokumentärfilm samt fiktiva filmer. Syftet är att synliggöra målgruppen samt öka kompetensen hos både beslutsfattare och yrkesverksamma. Det unika projektet har möjliggjorts genom medel från Allmänna Arvsfonden och är ett samarbete med Amphi Produktion och med flera myndigheter och organisationer. Vi söker nu rätt person att paketera och sprida denna viktiga insats.
Fokus för det aktuella uppdraget är primärt att ta fram och arbeta med kommunikationsplan och aktiviteter för detta utbildningsprojekt. Uppdraget kommer också innebära att lyfta och stötta Linköpings Stadsmissions övriga arbete.


UPPDRAGET Ditt uppdrag och fokus som kommunikatör är att skapa möjligheter för att integrera med mågrupp och aktuella förändringsaktörer samt att marknadsföra utbildningsprojektet. Du kommer vara en del av Linköpings Stadsmissions marknadsavdelning och kommer utöver projektet vara delaktig i kommunikationsinsatser för våra verksamheter som till exempel Oasen HVB, Skyddat boende med flera.

Vi söker dig som är självgående och en van skribent med formgivningskompetens. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta normkritiskt och vana av påverkansarbete. Vidare har du erfarenhet av att ta fram kommunikationsplaner samt i att verkställa plan till aktivitet. Uppdraget innebär en del tjänsteresor till samarbetspartner i Stockholm.

OM DIG Vi söker dig som har:

• en akademisk utbildning inom marknadsföring eller journalistik
• erfarenhet av InDesign och Photoshop och att producera trycksaker och informationsmaterial
• har en vana att planera, driva och projektleda kommunikationsprojekt
• är en skicklig skribent som är van att målgruppsanpassa komplexa frågor för olika kanaler, från debattartiklar till nyhetsbrev
• har en vana av att arrangera seminarium och event
• har erfarenhet av att arbeta med sociala medier
• är van vid att analysera och utvärdera marknadsaktiviteter
• har en relationsskapande förmåga och är bra på att bygga goda relationer såväl internt som externt

Anställning
Deltid: 60%
Tillträde 2018-08-05 eller enligt överenskommelse. Uppdraget är initialt på två år.

Kontakt
Linda Claesson - Marknadschef
0738-308694
linda.claesson@linkopingsstadsmission.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Skriv "Kommunikatör" i ämnesraden. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande. Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Ansök senast 30:e april

Skicka in din ansökan hit


Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-04-09