Nyheter

LEDIG TJÄNST: Tim- och semestervikarier till Stadsmissionens skyddade boende för våldsutsatta kvinnor och barn

S_120_64_jobbamedoss-2

OM TJÄNSTEN Skyddat boende syftar till att erbjuda kvinnor och barn med erfarenheter av våldsutsatthet skydd, trygghet och ett tätt sammansatt individanpassat och åldersadekvat stöd. Verksamhetens mål är att stötta de boende att förstå sina erfarenheter, hitta verktyg för att kunna leva ett fortsatt liv fritt från våld, hitta en strukturerad vardag och få meningsfulla upplevelser samt erbjudas aktiviteter. Boendet har enbart kvinnlig personal.

Vi söker personer som vill arbeta som timvikarie under våren för att sedan få en visstidsanställning som semestervikarie dagtid från 1 juli- 31 augusti. Ett timvikariat är även aktuellt efter semesterperioden. Som timvikarie är du en viktig länk till att det dagliga arbetet ska kunna fortgå utan störningar vid sjukdom och ledigheter hos ordinarie personal, och täcker upp på det sätt som verksamheten behöver.

Under sommaren kommer du, tillsammans med ansvarig chef, genomföra för in- och utskrivningar och ansvara för placeringsinnehållet dvs ha stödsamtal med boende kvinnor, ge praktiskt stöd i olika former, anordna aktiviteter och genomföra lokalvård, inköp och liknande som verksamheten kräver för att fungera. Framförallt under sommaren kommer administrativa uppgifter förekomma, så som dokumentation i form av journalföring, genomförandeplan, FREDA, och riskbedömning och säkerhetsplanering. Du kommer även ha kontakt med barnen på boendet och vara en del av deras vardag i varierande omfattning. Samverkan med interna enheter och externa aktörer är en stor del av arbetet. Du kommer få en välplanerad introduktion i verksamheten.

OM DIG Vi söker dig som är kommunikativ och inspirerande i ditt sätt att vara och har lätt för att skapa goda relationer. Du ser och finner möjligheter i mötet med varje människa och ser lösningar istället för hinder.  Du ska ha god förståelse för och nyfikenhet att se världen ur ett normkritiskt perspektiv. Du har förmåga att tolka och förstå beteenden hos de boende. Vi söker dig som är flexibel att kunna arbeta olika tider och stunder, vid personals ledigheter och semestrar samt vid akuta inhopp. Verksamheten har främst personal dagtid, med stöd av andra verksamheter under kvällar/nätter och helger men arbetspass under kväll och helg kan förekomma.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet/utbildning inom socialt/omsorgsarbete. Du kan också vara studerande till socionom/beteendevetare/behandlingspedagog eller liknande. Erfarenhet från arbete inom våld i nära relation ses som värdefull, samt vana att föra journal/dokumentation.

Anställning
Arbetet är heltid perioden 1 juli-31 augusti, och varierande efter behov under våren och hösten.

Tillträde enligt överenskommelse gällande timvikariat, 1 juli gällande semestervikariat.

Kontakt
Caroline Person - Verksamhetsledare Skyddat boende
0724-506061
caroline.persson@linkopingsstadsmission.se

Caroline Karlsson - Enhetschef Skyddat boende
013-263862/0727156790
caroline.karlsson@linkopingsstadsmission.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-03-18. Skicka in din ansökan hit.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med "Vikarie Skyddat boende"

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2018-02-21