Nyheter

Semestervikariat, Behandlingsassistenter till Stadsmissionens Boendestöd i Motala

 

OM TJÄNSTEN Som behandlingsassistent arbetar du med att ge de boende tillsyn och individuellt stöd i den dagliga livsföringen utifrån klientens behov och förutsättningar. Du är delaktig i aktiva insatser och arbetar motivationsbyggande för att minska de boendens alkohol- och drogkonsumtion. Tjänsten innebär dessutom viss dokumentation och journalföring.
Målsättningen är att de individer vi möter ska få förutsättningar att med stöd av personal, klara av att bo kvar i boendet, minska sitt missbruk och få en ökad livskvalitet. Vidare erbjuds de boende aktiva insatser i form av enskilda samtal, aktiviteter, tillsyn samt olika individuella stödinsatser.

OM DIG Vi söker dig som är flexibel och stresstålig samt har förmågan att skapa en trygg och lugn atmosfär hos våra boende. Verksamheten utgår ifrån klienternas behov, det krävs därför att du är inkännande samtidigt som du kan sätta gränser på ett tydligt och konsekvent sätt. Du är trygg i dig själv och gillar att jobba tillsammans med andra. Du har god samarbetsförmåga, ett professionellt och engagerat förhållningssätt gentemot klienter och kollegor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.
Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas.

Formella krav
• Beteendevetenskaplig utbildning så som behandlingspedagog, socialpedagog eller behandlingsassistent alternativt student inom liknande område.
• B-körkort.
• Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet är önskvärt.
• Erfarenhet av motivationsarbete och kunskaper inom MI, ÅP och ASI är meriterande.

Kontakt
Ulrika Nordfeldt, Verksamhetsledare
Telefon 0141-52430

Madeleine Andersson, Enhetschef
Telefon 0725-892099

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Skicka in din ansökan hit.

Då vi sitter mycket i möten, nås vi bäst på mail. Dröj inte med din ansökan, urval sker löpande.

Märk ansökan med ""Tim.Vik Motala""

Sista ansökningsdag 2018-05-15 men rekrytering sker löpande.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Publicerat: 2018-02-13