Nyheter

LEDIG TJÄNST: Vikarierande Behandlingsassistent till Stadsmissionens Boendestöd i Motala

S_120_64_branch

OM TJÄNSTEN Linköpings Stadsmission bedriver på uppdrag av Motala kommun, boendestöd för individer med missbruk- och beroendeproblematik. Vårt uppdrag är att ge boendestöd till 20 personer: 10 i fastigheten, varav 1-2 utredningsplatser, samt 10 personer som har eget boende. Vi bedriver även ett extern akutboende. För samtliga placeringar krävs biståndsbeslut från socialtjänsten.

Målsättningen är att de individer vi möter ska få förutsättningar att med stöd av personal, klara av att bo kvar i boendet, minska sitt missbruk och få en ökad livskvalitet. Vidare erbjuds de boende aktiva insatser i form av enskilda samtal, aktiviteter, tillsyn samt olika individuella stödinsatser.
Vi har personal på plats dygnet runt.

Dina arbetsuppgifter som behandlingsassistent består av ett motiverande arbete för att minska alkohol- och drogkonsumtionen, daglig tillsyn av de boende, stöd och insatser utifrån klientens behov och förutsättningar. Vi samverkar med interna och externa aktörer, kontakt med andra instanser som de boende har anknytningar till sker dagligen.
Allt stödjande och omvårdande arbete baseras på evidensbaserad forskning och praktik.
Tjänsten kräver erforderlig dokumentation.

 

OM DIG Vi söker dig med en beteendevetenskaplig utbildning så som till exempel behandlingspedagog, socialpedagog eller behandlingsassistent. Arbetsgivaren tittar även på andra alternativ och lägger stor vikt i personlig lämplighet och ser gärna att du har erfarenheter från liknande verksamheter. Erfarenhet från motivationsarbete och kunskaper inom MI, ÅP och ASI är också meriterande.
Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt både mot klienter och kollegor. Det innebär bland annat en god samarbetsförmåga och en god vilja att hjälpa klienterna och samtidigt kunna sätta gränser på ett konsekvent sätt. Som person har du förmåga att skapa lugn och stabilitet, är flexibel och engagerad.
I enlighet med Stadsmissionens värdegrund har du ett intresse för genus- och jämställdhetsfrågor och vill arbeta utifrån ett normkritiskt perspektiv för ett mänskligare samhälle.
Körkort erfordras då transporter ingår i tjänsten.

 

Anställning

Timanställning, tillträde enligt överenskommelse

Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas.

Kontakt

Ulrika Nordfeldt - Verksamhetsledare
0141-52430
ulrika.nordfeldt@linkopingsstadsmission.se

Madeleine Andersson - Enhetschef
0725-892099
madeleine.andersson@linkopingsstadsmission.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via mail
senast 2018.01.01

Skicka in ansökan till: ulrika.nordfeldt@linkopingsstadsmission.se

Skriv "Tim.Vik Motala" i ämnesraden.

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande varför det är viktigt att vi får din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Linköpings Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Publicerat: 2017-10-23