Nyheter

(Utgått) LEDIG TJÄNST: Behandlingsassistent till stödboende för beroendeproblematik

S_120_64_skyddadt-boende-bild

Linköpings Stadsmission har lång erfarenhet av att möta människor med beroendeproblematik i alla åldrar och från alla samhällsklasser. Med klienten i fokus och professionella metoder söker vi möjlighet att ge varje individ stöd till förändring. Nu söker vi dig som vill arbeta som behandlingsassistent på ett av våra stödboenden för personer med beroendeproblematik.

OM TJÄNSTEN Du arbetar med att ge de boende individuellt stöd i den dagliga livsföringen. Du är delaktig i aktiva insatser för att minska de boendes missbruk och stödja dem i att klara av sitt boende.  Som en del i uppdraget är arbetet uppsökande.

Formella krav


OM DIG Vi söker dig som är flexibel och stresstålig samt har förmågan att skapa en trygg och kreativ atmosfär såväl i personalgrupp som hos våra boende. Eftersom verksamheten ska byggas upp efter klienternas behov och de har en beroendeproblematik krävs att du är inkännande samtidigt som du kan hålla fast i ramar och strukturer för verksamheten. Du är trygg i dig själv och gillar att jobba tillsammans med andra. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av journalskrivande.

OM OSS Linköpings Stadsmission bedriver stödboende för aktiva missbrukare i Linköping på uppdrag av Linköpings kommun. Vårt boende på Götgatan har 13 platser och vänder sig till personer med beroendeproblematik. Hos oss får man stöd i sitt dagliga liv och våra insatser är en del i att verka för en god livskvalité samt att minska sitt missbruk. Ett motiverande arbete för att minska alkohol- och drogkonsumtionen bedrivs kontinuerligt och allt stödjande och omvårdande arbete baseras på evidensbaserad forskning och praktik.

Vill du läsa mer om Götgatans stödboende - klicka här >>

Anställning

1 st tillsvidaretjänst 75-85%. Tjänstgöring kväll/natt/dygn och varannan helg.
Provanställning kan bli aktuell.


Tillträde 2017.09.01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017.07.16 via e-post, klicka här för adress >>

Skriv "Behandlingsass. Götgatan" i meddelandefältet. Urval sker löpande.

Kontakt

Madeleine Andersson, enhetschef, tfn 0725-89 20 99
Carolien Beun, skyddsombud 013-26 38 88

 


Om Linköpings Stadsmission

Linköpings Stadsmission är en ideell förening som funnits sedan 1972. Genom professionellt socialt arbete i olika former möter vi människor i utsatta livssituationer. Vår roll är att komplettera och utmana det offentliga samhällets insatser samt att värna om och verka för individer eller grupper som är eller riskerar att bli marginaliserade. Våra verksamheter finansieras av offentliga upphandlingar, andra former av avtalsförfaranden, bidrag och insamlade medel.

Vi är ca 250 medarbetare och 150 volontärer som tillsammans möter ca 2500 människor i behov av stöd och hjälp varje år. Vi eftersträvar att vara en organisation präglad av mångfald och normkritik och det är av stor vikt att du är solidarisk med vår värdegrund. Läs mer här >>

Publicerat: 2017-06-27