Nyheter

(Utgått) LEDIG TJÄNST: Kommunikativ marknadskoordinator med fokus på digital och grafisk form

S_120_64_marknadskoordinator

Linköpings Stadsmission arbetar med socialt arbete i Östergötland. Utifrån vår vision om ett mänskligare samhälle stöttar vi människor i utsatta livssituationer. Vi bedriver verksamheter inom tre affärsområden: sociala företag, stöd och behandling samt LSS.

Nu söker vi en marknadskoordinator till marknads- och insamlingsavdelningen. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och nära våra verksamheter. Du rapporterar till marknads- och insamlingschefen. Tjänsten är placerad på Linköpings Stadsmissions kansli på Ågatan i Linköping.

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor planerar och utformar du marknadsplaner för våra verksamheter. Du är också delaktig i vårt insamlingsarbete med insamlingskampanjer, uppföljning och relationen med våra givare.

Din roll kommer innebära att du tar initiativ och stöttar kommunikationsinsatser, att du planerar och utformar marknadsaktiviteter samt att du producerar material. Vidare blir ditt uppdrag vår digitala närvaro, annonsering och publicering på sociala medier samt att du förvaltar och ser över våra hemsidors behov.

Våra verksamheters målgrupper ser olika ut. Vårt affärsområde sociala företag omfattar restaurang von Dufva, second handbutik, och Stadsmissionens Café. Vårt affärsområde stöd och behandling består av samtalsmottagning, behandlingshem, stödboenden och öppen verksamhet. Under 2016 mötte vi i våra verksamheter cirka 3000 personer och omsatte 83 miljoner kr.

Vi söker dig som

För att lyckas med uppdraget och trivas hos oss krävs att du är en operativ "doer", är självgående och tycker om att samarbeta.

Anställning

Tillsvidare. Provanställning kan bli aktuellt
Sysselsättningsgrad: 75-100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2017.05.29 i form av cv och personligt brev  via e-post. Klicka här för adress >> Skriv "Marknadskoordinator" i ämnesraden.

Kontakt

Linda Claesson, marknads- och insamlingschef, 0738-30 86 94

Obs! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 


 

Om Linköpings Stadsmission
Linköpings Stadsmission eftersträvar att vara en organisation präglad av mångfald och normkritik och det är av stor vikt att du är solidarisk med vår värdegrund. Klicka på länken för att läsa mer

Publicerat: 2017-05-11