Ge stöd
Bli volontär
Företagsstöd
Ge Hopp
Ge ditt bidrag
Julklappsinsamlinmg-troeja Julklappsinsamlinmg-handskar Julklappsinsamlinmg-moessa Julklappsinsamlinmg-jacka

Skänk en värmande julklapp 1-20 december

Många i vår stad fryser när det är vinter. Hjälp en utsatt medmänniska med en värmande julklapp som vi delar ut till behövande på julafton men även efter om vi får över.

Deltagare i flera av våra verksamheter behöver

Alla gåvor ska vara nya! Tänk på att fördelningen av mottagarna är ca 60 % män och 40 % kvinnor, alla i vuxen ålder.

PS: Har du rena & hela vinterkläder som är begagnade? Märk med "julklapp" och lämna direkt till vår Second hand butik på Roxtorpsgatan 14b. De ser till att plaggen kommer direkt till behövande deltagare hos oss. Här hittar du butikens tider.

Var kan jag lämna min julklapp?

Lämna in din julklapp senast 20/12. Köp gärna något från önskelistan ovan och lägg i någon av kartongerna som finns uppställda på

Stadsmissionens café
Restaurang von Dufva
Stadsmissionens Second Hand
Kontaktcentrum

OBS! Slå inte in din gåva, det tar våra volontärer hand om. Du får gärna lämna presentpapper och snöre om du vill. Vill du lämna julklapp/ar efter 20/12 görs det direkt till Kontaktcentrum.

Vill du hellre ge en digital gåva?

Vill du bidra till vår julklapssinsamling men inte har tid att köpa själv? Vi tar även emot din gåva digitalt. Swisha "julklapp" till 900 87 80 senast 20/12 så köper våpr personal in klädesplagg & hygienartiklar. Tack för din gåva!

Restaurang eller matbutik?

Vill ni donera matkassar, råvaror eller mat inför jul? Stäm av leveranstid och behov med Kontaktcentrum: Henrik Hullfors tfn 013-26 38 80

 

S_120_69_julklappsinsamlinmg-generell

 


 

FIRA JUL MED STADSMISSIONEN?

Varje julafton bjuder vi in till ett öppet julfirande på Stadsmissionens Kontaktcentrum, en mötesplats där vi ser och stödjer människor i utanförskap, ofta med beroendeproblematik samt svåra livsproblem.

Genom alla goda krafter i vår stad blir detta julfirande alltid något utöver det vanliga. En varm  och "vanlig" jul som betyder mycket för många! Läs mer här


Kontakt

Henrik Hullfors
Verksamhetsledare Kontaktcentrum
tfn 013-26 38 80/82

Ge gåva

Märk din gåva med "Kontaktcentrum"

  • SWISH
    900 87 80
  • 90-KONTO
    Gåvobankgiro 900-8780

Månadsgivare

Vill du bidra regebundet och bli månadsgivare? Här hittar du blankett >>