S_120_45_julafton-2017-kontakcentrum735-280px

Välkommen på Stadsmissionens julafton

"För några är det här det enda som händer på julafton, som annars kan vara en väldigt jobbig högtid. När allt annat i samhället håller stängt spär det på känslan av ensamhet."

"Vi kommer hit för att träffas och fira jul, precis som alla andra. Det här är våran verklighet. Stadsmissionen har verkligen betytt mycket för mig, här bryr de sig och jag har fått mycket hjälp genom åren."

 

Alla är välkomna att fira jul på Stadsmissionens Kontaktcentrum. Många av våra besökare har ingen kontakt med sin släkt, utan kommer istället hit för att få vara del av en gemenskap.

Våra besökare får en värmande julklapp och julmaten står uppdukad hela dagen! För musikunderhållningen står Lana Brunell och Bruno Andersson. Biskop Martin Modéus kommer dit direkt efter julkrubban i Domkyrkan tillsammans med prästen Staffan Johnsson.

Vårt lyxiga julbord med ca 70 maträtter möjliggörs genom generösa donationer från stadens restauranger.

Alla är välkomna! Det kostar ingenting.

PROGRAM JULAFTON SÖNDAG 24/12

Plats:

Kontaktcentrum, Isidor Kjellbergs gränd 3

Öppettider:

kl 10-15 (vanlig frukostservering utgår denna dagen)

Innehåll:

 


 

Bidra till julklappsinsamlingen

S_120_45_julklappsinsamlinmg-generell753-280px

Stadsmissionens julklappsinsamling pågår 1-20 decmeber. Du kan vara med och lämna  en värmande julklapp, dessa slås sedan in av våra volontärer och delas ut på julafton och dagarna efter jul till dem som besöker våra verksamheter och är i behov. Inlämningsställen? >> Läs mer här

 

Från förra årets julafton

>> Läs Correns artikel

S_120_84_skaermklipp